HOE KAN

IK JE

HELPEN?

Ik heb een passie voor stem en communicatie in al zijn vormen. Ik coach mensen die dezelfde passie delen of althans hun stem nodig hebben voor hun beroep. De impact die je maakt bij anderen wordt grotendeels bepaald door jouw stem, intonatie en non-verbale communicatie. Bekijk hieronder wat ik voor jou kan betekenen.

Klik hier voor een gratis kennismakingsgesprek

1

Individuele begeleiding

Zelfontplooiing hoeft niet steeds op jezelf te gebeuren. Met de juiste hulp geraak je veel verder. Samen met jou bekijk ik waar jouw knelpunten zich situeren en gaan we samen aan de slag. Je ontvangt steeds een cursus. Afhankelijk van het gekozen traject krijg je daarenboven toegang tot mijn online leerplatform en volg ik je tussentijds op via Whatsapp Business.

2

Trainingen

Ik geef trainingen rond de thema's: spreken voor publiek, stemzorg voor leerkrachten, van idee tot podcast, digitaliseren als logopedist... Elke training is nog steeds maatwerk. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt er gekeken wat de noden en behoeften zijn van jouw organisatie.

3

Online cursus

Cursussen die je thuis kan volgen op je eigen tempo. Daarnaast blijven alle cursussen levenslang beschikbaar. Er zijn cursussen die zich specifiek richten tot bepaalde doelgroepen. Er is steeds ook de mogelijk om een online cursus op maat te maken voor jouw organisatie. Ideaal om je team thuis een navorming te laten volgen!

4

Podcast

Vanuit de passie voor stem en spreken ben ik gestart met een podcast 'Make Your Voice Count'. Ik neem je mee in mijn traject en visie en tracht je te inspireren om je spreekangst te overwinnen. Word de spreker die je altijd al wilde zijn! 

5

Sociale media

Via sociale media (Instagram, Facebook en LinkedIn) deel ik gratis tips en ideeën die je alvast op weg helpen. Op die manier tracht ik je te inspireren en te overtuigen dat jouw stem een belangrijk aspect is van het overtuigend en impactvol spreken met anderen. We vinden het normaal dat een topatleet een heel team rond zich heeft maar een topspreker zal vaak pas hulp zoeken als er misschien al stemproblemen zijn. 

Volg @voicetrainingcentre_

Mijn expertise

Master in logopedische en audiologische wetenschappen

Eigen onderzoeksprojecten binnen vakgebied

Talloze opleidingen omtrent stem en articulatie

Voorgaande werkervaringen in verschillende sectoren

Ervaring als publieke spreker

Podcastmaker 'Make your voice count'

Eigen passie voor podcasts, jazz zang en piano

Lees meer

Jouw hulpvraag

Luid en krachtig spreken voor publiek

Duidelijke en verstaanbare articulatie

Leren inlezen van voice-overs, zakelijke teksten

Stemvermoeidheid verminderen na lang spreken

Werken aan ademhaling 

Duidelijke en afwisselende intonatie aanleren

Stemproblemen als zanger of acteur

...

Individuele stem- en articulatietraining op maat van jouw hulpvraag

Momenteel werk ik aan een nieuw aanbod. 

De mogelijkheden zijn eindeloos, 1-op-1 coaching is een traject op maat. Ik tracht steeds om jouw coaching verder te laten reiken dan de sessies en garandeer een optimale begeleiding. De sessies kunnen online doorgaan of in de praktijk of op een locatie naar jouw keuze. Bij een verplaatsing zullen er verplaatsingskosten aangerekend worden. 

Deze sessies worden door Anouk gegeven en kunnen zowel in het Nederlands, Frans als Engels worden gegeven.

Schrijf de datum 16 april 2021 alvast in je agenda want dan staan er heel wat leuke zaken op het programma. Je kan wel alvast een vrijblijvend online gesprek inplannen.👇

Voice Training Centre bv

Molièrelaan 188 - 1050 Elsene

0760.499.992

BE98 7390 2142 6893

+32 479 688 853

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Alle prijzen zijn steeds incl. btw.  (logopedie en psychologie zijn vrijgesteld van btw)

© 2017 Anouk De Vleeschhauwer - Alle rechten voorbehouden