Online cursussen.

Onze online cursussen zijn de perfecte manier om aan de slag te gaan met Energetic & Body based Voice Training . De eerste stap om een gecertificeerd trainer te worden. 

Alle cursussen zullen beschikbaar zijn in het Nederlands en Engels. De lancering wordt verwacht in 2022. Schrijf je in op de wachtlijst en wees als eerste op de hoogte. 

Fundamentals of EBVT

370
  • Stemtherapie is een vak apart. Vele logopedisten weten niet goed waar ze moeten starten en hebben niet het juiste materiaal voor handen. Leer een aantal zeer praktische basistechnieken en verbeter jouw therapeutische vaardigheden!

Body Technique of EBVT

307
  • Kinesiotaping is een medische tapingstechniek die reeds jaren gebruikt wordt binnen kinesiotherapie. Deze cursus richt zich specifiek op stemtherapie en oromyofunctionele therapie. Leer hoe je deze techniek onder de knie kan krijgen en pas het meteen toe bij jezelf of jouw cliënten.
Breathing techniques as an important aspect

Breathing Techniques of EBVT

329
90
  • Ademhaling en ademsteun is een vaak gehoord begrip binnen stemtherapie. Heb jij als logopedist nood aan nieuwe inzichten en leuk materiaal om je therapie te verrijken?

Emotional Energy of EBVT

370
  • Ga thuis zelfstandig aan de slag met de cursus digitaliseren. Leer hoe je meer tijd voor jezelf kan vrijmaken en je leven als logopedist eenvoudiger kan maken. Blijf op de hoogte van de nieuwste zaken en systemen

Fundamentals of

EBVT

Breathing Techniques

of EBVT

Body Techniques

of EBVT

leeromgeving

Hoe werkt het?

En wat kun je verwachten?

Je krijgt toegang tot het online leerplatform waar je de cursus kunt bekijken. Dit bestaat uit een online videotraining met presentatie en video-oefeningen. Elke cursus wordt jaarlijks geactualiseerd.

Bij elke cursus hoort een pakket met materialen die je per post ontvangt op een adres naar keuze. De materialen worden tijdens je online cursus uitgebreid uitgelegd zodat je direct aan de slag kunt. Ons totaalaanpak is gebaseerd op de juiste ondersteuning.

Krijg je certificaat

Na het succesvol afronden van de cursus en het bijwonen van de live sessies, kun je een certificaat in je mailbox verwachten. Hiervoor wordt het logboek van je online cursus gecontroleerd om er zeker van te zijn dat je deze hebt afgerond. Meer uitleg over deze praktische zaken vind je op het online leerplatform.

Je kunt zo vaak meedoen als je wilt in de live sessies die vier keer per jaar worden georganiseerd.

Live sessies vinden plaats via het online leerplatform.

leeromgeving