Groepstrajecten.

Tijdens één van de groepstrajecten gaan we samen aan de slag voor 4 tot 6 maanden. Het is een intensief traject met ondersteuning, live sessies en online cursus. Samen leren, samen groeien. Een sterk netwerk van logopedisten.

stemtraject voor logopedisten

Stemtraject voor logopedisten

1.119
  • Stemtherapie is een vak apart. Vele logopedisten weten niet goed waar ze moeten starten en hebben niet het juiste materiaal voor handen.
  • Tijdens dit traject van 4 maanden vertel ik je van A tot Z hoe je jouw therapie kan opbouwen en gaan we samen aan de slag met tal van vaardigheden om je therapeutische skills te verbeteren.
stem door de jaren heen

Verdiepingstraject stemstoornissen

990
  • Dit traject is een vervolgtraject na het ‘stemtraject voor logopedisten’. Leer de verschillende stemstoornissen duidelijk differentiëren en ga aan de slag met de oefeningen uit het stemtraject die toegepast worden op elke stemstoornis.
  • Leer meer over laryngostroboscopische onderzoeken en de verschillende chirurgische ingrepen in kader van stemproblematieken.
Digitaliseren als zelfstandige logopedist

Digitaliseren als zelfstandige logopedist

740 - 1.290
  • Leer hoe je meer tijd voor jezelf kan vrijmaken en je leven als logopedist eenvoudiger kan maken. Blijf op de hoogte van de nieuwste zaken en systemen.
coachingtrajecten

Intensieve begeleiding
door Anouk De Vleeschhauwer.

Anouk is stemtherapeut en -coach en begeleid in haar praktijk mensen met stemproblemen of het trainen van stem-, articulatie- en presentatietechnieken. Ze is oprichter van Voice Training Centre, Voice For Business en VCT Media.

Erkend dienstverlener voor
KMO-portefeuille

Voice Training Centre is een erkende dienstverlener DV.O241659 door de Vlaamse Overheid voor KMO-portefeuille.

Vlaamse KMO? Dan kan jij in aanmerking komen voor een subsidie van 20 tot 30%. Deze subsidie is enkel toepasbaar voor workshops en groepstrajecten.
KMO portefeuille

Geraak je niet uit je keuze en weet je niet zeker of één van onze groepsprogramma's voor jou geschikt is?

Ik help je graag en bespreek graag met jou of één van onze trajecten voor jou geschikt zijn.