Ga naar mijn

online agenda. 

Logopedist

In Leuven heb ik mijn Master in de Logopedische en Audiologische Wetenschappen behaald. In mijn laatste jaar kreeg ik de opportuniteit om 10 weken stage te volgen bij Bernadette Timmermans. Hier heb ik veel geleerd over de begeleiding van beroepssprekers en studenten in opleiding aan het RITCS. In kader van mijn masterproef onderzocht ik of leerkrachten al dan niet meer stembelasting ervaren wanneer ze les geven in een taal anders dan hun eigen moedertaal.

 

Nadien heb ik een Master Management en Beleid in de gezondheidszorg gevolgd en ben ik gestart in september 2020 met een Verkorte Educatieve Masteropleiding om mijn pedagogische en (vak)didactische vaardigheden te verbeteren in een onderzoeksgebaseerde en praktijkgerichte opleiding. 

Tot slot ben ik dit jaar ook gestart met de tweejarige postgraduaat Stem aan de Thomas More Campus om mijn kennis en vaardigheden in het vakdomein stem te verdiepen.

Je kan bij mij terecht voor articulatietraining, oromyofunctionele therapie en stemtherapie bij organische en functionele stoornissen

Opleiding

Postgraduaat Stem - Thomas More Hogeschool (huidig academiejaar)

Verkorte Educatieve Master - KU Leuven (huidig academiejaar)

Master Management in Beleid en Gezondheidszorg - KU Leuven

Master Logopedische en Audiologische Wetenschappen - KU Leuven

Masterproef: Leidt lesgeven in een tweede taal tot een verschil in akoestische parameters met een hogere stembelasting tot gevolg?

Navormingen

2020: Oromyofunctionele therapie 1: basiscursus - OMFT.info

2020: Manuele technieken in stemtherapie - Thomas More hogeschool (Dirk Vanneste & Annelies Labaere)

2020: Kinesiotaping in de praktijk: online cursus - Anouk De Vleeschhauwer

2020: Spreken met impact: online cursus - Anouk De Vleeschhauwer