Soul Studio - Personal Branding Anouk-217.jpg

Meer impact maken

met je verhaal.

199,00€ (incl. btw)

SoulStudio Anouk-156.jpg

Online cursus door Anouk De Vleeschhauwer.

Anouk is stemtherapeut en -coach en begeleid in haar praktijk mensen met stemproblemen of het trainen van stem-, articulatie- en presentatietechnieken. Ze is oprichter van Voice Training Centre en Talk Magazine. 

TIJDENS ONZE CURSUS LEER JE...

 
SoulStudio Anouk-53.jpg

PRAKTISCH

Je kan deze online cursus volgen waar je wil en wanneer je wil. Het materiaal en werkboek wordt naar jou verzonden en je krijgt toegang tot het online leerplatform. 

Vierjaarlijks wordt er een live groepsessie georganiseerd waaraan je vrijblijven kan deelnemen, zo vaak je wil. Je vindt de data hieronder:

Donderdag 26 augustus 2021

13u00 - 14u00

Donderdag 18 november 2021

14u00 - 15u00

De links naar de live sessies vind je via het online leerplatform en je kan deelnemen zonder in te schrijven. De data voor 2022 zullen op het einde van het jaar worden meegedeeld.

Verliezen mensen vaak de draad tijdens het luisteren van jouw cursus, podcast of presentatie? Kan je jezelf niet krachtig genoeg uitdrukken voor een publiek?

In deze online cursus leer je hoe je jouw verhaal interessanter kan maken en daarnaast hoe je krachtiger kan overkomen naar je publiek.​ Je gaat aan de slag met oefeningen omtrent storytelling, het opbouwen van een goede presentatie, ademhaling, intonatie en non-verbale communicatie.

✔ Het opbouwen van een interessant verhaal. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀

✔ De kracht van storytelling.⠀⠀⠀⠀⠀⠀

✔ Hoe jij jouw luisteraars kan boeien met jouw intonatie. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

✔ Krachtige non-verbale communicatie.

✔ Ademhalingstechnieken om je stem te versterken.

✔ Leer hoe je jouw publiek kan betrekken in je verhaal.⠀

Stel hier jouw vragen.
 

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.