PRE-ORDER Basistechnieken voor stemtherapie

PRE-ORDER Basistechnieken voor stemtherapie

237,00 €Prijs

Stemtherapie is een vak apart. Vele logopedisten weten niet goed waar ze moeten starten en hebben niet het juiste materiaal voor handen. Leer een aantal zeer praktische basistechnieken en verbeter jouw therapeutische vaardigheden!

Download hier de brochure. 

Stem door de jaren heen: van kinderheesheid tot presbyfonie

Stem door de jaren heen: van kinderheesheid tot presbyfonie

120,00 €Prijs
PRE-ORDER Over adem en ademsteun

PRE-ORDER Over adem en ademsteun

139,00 €Prijs
PRE-ORDER Kinesiotaping in de praktijk

PRE-ORDER Kinesiotaping in de praktijk

165,00 €Prijs

Ontdek hier onze online cursussen.

Volg ze waar je wil en wanneer je wil! 

Ademhaling en ademsteun is een vaak gehoord begrip binnen stemtherapie. Heb jij als logopedist nood aan nieuwe inzichten en leuk materiaal om je therapie te verrijken?

Download hier de brochure. 

Onze stem en stemapparaat ontwikkelt door de jaren heen. Dit is een interessante evolutie en kan verschillende stemstoornissen tot gevolg hebben. In deze cursus leer je hoe de stem verandert door de jaren heen en hoe je therapeutisch aan de slag kan bij kinderdysfonie en presbyfonie.

Download hier de brochure. 

Kinesiotaping is een medische tapingstechniek die reeds jaren gebruikt wordt binnen kinesiotherapie. Deze cursus richt zich specifiek op stemtherapie en oromyofunctionele therapie. Leer hoe je deze techniek onder de knie kan krijgen en pas het meteen toe bij jezelf of jouw cliënten.

Download hier de brochure. 

PRE-ORDER Vibrant Voice Technique

PRE-ORDER Vibrant Voice Technique

69,00 €Prijs

Lokale vibratietherapie kan een ondersteuning bieden tijdens articulatietherapie maar tevens tijdens stemtherapie. Leer een aantal zeer praktische basistechnieken en verbeter de thuisbegeleiding van jouw patiënten.

Hydrateren van je stem is essentieel. Deze online cursus is een aanvulling op stoominhalatie. Er wordt dieper ingegaan op wetenschappelijke referenties en verschillende mogelijkheden.

PRE-ORDER Vocal Hydration Exercises

PRE-ORDER Vocal Hydration Exercises

73,00 €Prijs

Basistechnieken voor stemtherapie

Is deze online cursus iets voor jou? 

✖ Je bent geïnteresseerd in stemtherapie maar weet niet goed waar je moet beginnen.
✖ Je wil leuk materiaal aanbieden aan je cliënten maar ziet door het bos de bomen niet meer.

✖ Je gebruikt steeds dezelfde oefeningen en kan weinig variëren in je therapie.

✖ Je vindt het moeilijk om je therapie voldoende op te bouwen.

✔ Je wil leuk materiaal waarmee je meteen aan de slag kan.
✔ Je wil een duidelijke structuur en handvaten om jouw therapie meer kracht bij te zetten.
✔ Je wil uitgeschreven oefeningen die je kan gebruiken in je praktijk
✔ Je wil de mogelijkheid hebben om na een cursus nog vragen te kunnen stellen maar voornamelijk thuis op je eigen tempo bijleren.

Hoe werkt het en wat kan je verwachten?

Je krijgt toegang tot het online leerplatform waar je de cursus kan bekijken. Deze bestaat uit een online videotraining met presentatie en video-oefeningen. Elke cursus wordt jaarlijks geüpdatet.

>> levenslang beschikbaar en onbeperkt toegang

Elke cursus bevat een pakket met materiaal dat ontvangt per post op het adres naar jouw keuze. Dit materiaal wordt uitgebreid uitgelegd tijdens jouw online cursus zodanig dat je meteen aan de slag kan. Je zal tevens het gloednieuwe instructieboek ontvangen met allerlei praktische oefeningen. 

Na het succesvol afronden van de cursus en jouw aanwezigheid bij één van de live sessies, kan je een certificaat in jouw brievenbus verwachten. Hiervoor wordt het logboek van jouw online cursus bekeken zodat je die zeker volledig hebt doorlopen. Meer uitleg over deze praktische zaken vind je via het online leerplatform. 

Schrijf je hier in voor één van de live sessies. 

Je maak zo vaak je wil deelnemen aan de livesessies die tweejaarlijks worden georganiseerd. 

Wanneer kan ik mijn materiaal verwachten?


Alle bestellingen worden steeds op maandag verzonden. Indien je je hebt ingeschreven voor een online cursus voor zondagavond, dan kan je jouw materiaal en instructieboek 2 tot 3 werkdagen later bij je thuis verwachten.
Kan ik betalen via KMO-portefeuille?


Voor de online cursussen is het niet mogelijk om te betalen via KMO-portefeuille. De overheid subsidieert pas voor cursussen vanaf €99,00. Dit bedrag is het cursusgeld exclusief btw. Aangezien sommige cursussen minder kosten dan €99,00 (excl. btw) en om de kostprijs van de cursussen te drukken (administratieve kosten beperken) kiezen we ervoor om de online cursussen niet via KMO-portefeuille aan te bieden. Alle groepsprogramma's zijn wel via KMO-portefeuille mogelijk.
Ik kan niet aanwezig zijn op de live sessies, wat nu?


Indien je niet aanwezig kan zijn op de live sessies, kan je de online cursus niet volledig afronden en zal je geen certificaat ontvangen. Tweejaarlijks worden er live sessies georganiseerd dus indien je het op voorhand voldoende bekijkt, zal er altijd wel eens een live sessie zijn die je kan bijwonen. Uiteraard kan je de online cursus gewoon bekijken waar en wanneer je wil en indien je geen certificaat wenst, hoef je ook niet aanwezig te zijn op de live sessies.
Indien de cursus wordt vernieuwd, heb ik dan nog steeds toegang?


Je hebt levenslang toegang tot de online cursus. Elk jaar worden de cursussen opnieuw grondig bekeken zodanig dat ze up-to-date blijven. Je hoeft de cursus niet steeds opnieuw aan te kopen en kan steeds genieten van de laatste nieuwe versie van de online cursus. Dit geldt voor 5 jaar. Indien er uit je logboek wordt opgemerkt, dat je de cursus deelt met andere therapeuten die niet hebben betaald voor de cursus zal je worden verwijderd uit de cursus en kan je een boete verwachten (bescherming van intellectuele eigendom).
Ik zou graag het nieuwe cursusboek ontvangen, kan dat?


Alle cursussen zullen een nieuw instructieboek krijgen. Indien jij het boek niet hebt ontvangen, mag je mailen naar info@voicetrainingcentre.org Een voorwaarde is wel dat je de cursus volledig hebt doorlopen en aanwezig was tijdens één van de live sessies.

Voice Training Centre bv

Molièrelaan 188 - 1050 Elsene

0760.499.992

BE98 7390 2142 6893

+32 479 688 853

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2021 Anouk De Vleeschhauwer - Alle rechten voorbehouden