Online cursussen.

Volg ze waar je wil en wanneer je wil.

Samen levenslang bijleren over stem en communicatie. Meer dan 500 cursisten volgden reeds één van de cursussen.

leerplatform

Basistechnieken voor stemtherapie

323
  • Stemtherapie is een vak apart. Vele logopedisten weten niet goed waar ze moeten starten en hebben niet het juiste materiaal voor handen. Leer een aantal zeer praktische basistechnieken en verbeter jouw therapeutische vaardigheden!
tape

Kinesiotaping in de praktijk

199
  • Kinesiotaping is een medische tapingstechniek die reeds jaren gebruikt wordt binnen kinesiotherapie. Deze cursus richt zich specifiek op stemtherapie en oromyofunctionele therapie. Leer hoe je deze techniek onder de knie kan krijgen en pas het meteen toe bij jezelf of jouw cliënten.
stem door de jaren heen

Stem door de jaren heen

120
  • Onze stem en stemapparaat ontwikkelt door de jaren heen. Dit is een interessante evolutie en kan verschillende stemstoornissen tot gevolg hebben. In deze cursus leer je hoe de stem verandert door de jaren heen en hoe je therapeutisch aan de slag kan bij kinderdysfonie en presbyfonie.
adem en ademsteun

Over adem en ademsteun

229
90
  • Ademhaling en ademsteun is een vaak gehoord begrip binnen stemtherapie. Heb jij als logopedist nood aan nieuwe inzichten en leuk materiaal om je therapie te verrijken?
Digitaliseren als zelfstandige logopedist

Digitaliseren als zelfstandige logopedist

490
  • Ga thuis zelfstandig aan de slag met de cursus digitaliseren. Leer hoe je meer tijd voor jezelf kan vrijmaken en je leven als logopedist eenvoudiger kan maken. Blijf op de hoogte van de nieuwste zaken en systemen

Online cursus:

Basistechnieken voor stemtherapie

Online cursus:

Over adem en ademsteun

Online cursus:

Kinesiotaping in de praktijk

leeromgeving

Hoe werkt het?

En wat kan je verwachten?

Je krijgt toegang tot het online leerplatform waar je de cursus kan bekijken. Deze bestaat uit een online videotraining met presentatie en video-oefeningen. Elke cursus wordt jaarlijks geüpdatet.

Elke cursus bevat een pakket met materiaal dat je ontvangt per post op het adres naar jouw keuze. Dit materiaal wordt uitgebreid uitgelegd tijdens jouw online cursus zodanig dat je meteen aan de slag kan. Je zal tevens het gloednieuwe instructieboek ontvangen met allerlei praktische oefeningen.

Bemachtig je certificaat

Na het succesvol afronden van de cursus en jouw aanwezigheid bij één van de live sessies, kan je een certificaat in jouw brievenbus verwachten. Hiervoor wordt het logboek van jouw online cursus bekeken zodat je die zeker volledig hebt doorlopen. Meer uitleg over deze praktische zaken vind je via het online leerplatform.

Je maak zo vaak je wil deelnemen aan de livesessies die vierjaarlijks worden georganiseerd.

Live sessies gebeuren via het online leerplatform.

leeromgeving